Tradičně se rýžové víno vždy servírovalo v karafě a to tak, že se karafa nejprve ponořila do horké vodní lázně o teplotě 38 - 55 °C na cca 5 minut.
To způsobuje, že karafa získá ideální teplotu pro a víno, které se do ní poté nalije. To má za následek, že víno získá více na své chuti a zvýrazní se.
Z karafy s pak rýžové víno lije do saké kalíšků, jež zajistí chuťový požitek.
Tato 5ti dílná Japonská souprava na Saké je skutečnou potěchou pro lidské oko.
Je vyrobena z kvalitní keramiky
Set se skládá ze pěti částí:
- 1 Karafa
- 4 kalíšky
+ Dárková krabice v níž je souprava zabalena
Karafa s kalíšky má tradiční velikost s opravdu bytelnou stavbou. Kalíšky mají perfektní tvarování, díky čemuž se skutečně pohodlně drží.Jedná se o modro hnědý design v mořském nádechu, velice důkladně propracované ruční glazury zvenčí i zevnitř v Japonském námětu zvaném "BlueBrown". V námětu se vyskytuje hned pod hrdlem karafy velký kanji nápis v bílém provedení ručně malovaný. Jedná se o skutečně luxusní kousek s tradičním nádechem.
Karafa má nahoře ručně utvořený nálevový žlab.